Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

The Black Keys - Sister, piesă nouă (audio)

Trupa The Black Keys a postat pe internet piesa Sister, extrasă de pe albumul El Camino. El Camino cuprinde 11 piese și vine la un an distanță de albumul Brothers... Continuare »
the_black_keys

the_black_keysTrupa The Black Keys a postat pe internet piesa Sister, extrasă de pe albumul El Camino.

El Camino cuprinde 11 piese și vine la un an distanță de albumul Brothers (2010). Înregistrările au avut loc în studioul chitaristului Dan Auerbach din Nashville, alături de Brian “Danger Mouse” Burton acelaşi producător cu care trupa a colaborat şi la Brothers.

De pe acest nou material, formația a mai lansat și single-ul Lonely Boy, care beneficiază și de videoclip.

The Black Keys - Sister

Formația va pleca anul viitor într-un turneu pentru promovarea noului disc. Programul anunțat până acum pentru Europa cuprinde:

23 ianuarie - Lotto, Belgia
24 ianuarie - Lille, Franța
25 ianuarie - Paris, Franța
27 ianuarie - Hamburg, Germania
28 ianuarie - Berlin, Germania
30 ianuarie - Milano, Itala
31 ianuarie - Zurich, Elveția
1 februarie - Eindhoven, Olanda
3 februarie - Nottingham, Anglia
4 februarie - Edinburgh, Scoția
6 și 7 februarie -  Manchester, Anglia
9 și 10 februarie - Londra, Anglia

Citește mai multe despre The Black Keys
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Mono Jacks lansează EP-ul Fortunes în Silver Church!

The MONO JACKS va lansa EP-ul FORTUNES pe 14 decembrie 2011 în The Silver Church din București. Numele discului ilustrează...

Închide