Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Spărgătorul de nuci – un spectacol inedit la Sala Palatului!

Publicat

pe

Spargatorul de nuci cu Leontina Vaduva
Spargatorul de nuci cu Leontina Vaduva

Spargatorul de nuci cu Leontina Vaduva„Spărgătorul de nuci” este un spectacol de balet în care basmul lui Hoffmann, compoziţia lui Ceaikovski şi coreografia a lui M.Petipa se împletesc într-un spectacol complet.

Astfel, balerinii Teatrului Rus de Operă şi Baletul Odessa, conduşi de Vladimir Troschenko vor transpune publicul pe 22 ianuarie 2012, de la ora 19.00 pe scena Sălii Palatului într-un univers misterios. Momentul surpriză al serii va fi oferit de soprana Leontina Văduva.

Vocea extraordinară a Leontinei Văduva a dat viaţă marilor eroine ale operei. A cântat pe cele mai prestigioase scene ale lumii: Covent Garden Londra, Scala Milano, Staatsoper Viena, Metropolitan Opera New York, Opera din Paris alături de Roberto Alagna, Placido Domingo sau Neil Shicoff. A fost recompensată de-a lungul carierei cu numeroase distincţii, printre care Premiul întâi pentru voce la Toulouse, Premiul Laurence Olivier pentru cea mai bună interpretare într-o operă, premiul Royal Philharmonic Society, este Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres, distincţie acordată de statul francez, iar statul român i-a acordat distincţia de Mare Ofiţer al Ordinului Muzicii şi Culturii. Pianistul care o acompaniază pe scenă este Masakatsu Nakano, un solist cu o carieră impresionantă pe toate scenele lumii.

Biletele la acest spectacol se găsesc online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro, la casele de bilete ale Sălii Palatului, Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”, Teatrului Naţional Bucureşti, staţiile de metrou Unirii şi oficiile Poştei Române semnalizate la următoarele preţuri: 100, 80 sau 50 de lei.

 

Trending