Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sensation "Ocean of White” la București!

Publicat

pe

Sensation Ocean of White” la București!
Sensation Ocean of White” la București!

Sensation Ocean of White” la București!Sensation, cel mai cunoscut eveniment de muzică dance din Europa va ajunge şi la Bucureşti. Pe 21 aprilie 2012 în Pavilionul Central de la Romexpo va avea loc în premieră pentru ţara noastră evenimentul - concept "Ocean of White”.

Peste 1,5 milioane de oameni din 20 de țări de pe 4 continente au participat până acum la Sensation. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a făcut celebru (participanţii se îmbracă în mod tradiţional exclusiv în alb), Sensation este un show complex, un amalgam de muzică, dans, lumini, lasere, teatru, coregrafie şi efecte pirotehnice. DJi de calibru internaţional vor mixa o noapte întreagă într-un decor spectaculos.

"La Ocean of White sunt aşteptaţi peste 15 000 de participanţi. O cotă parte din preţul biletelor pleacă în scopuri caritabile la fundaţia Dance4Life, o platformă internaţională de luptă împotriva HIV, susţinută în aceste moment de aproape o jumătate de milion de oameni din întreaga lume.”, Sorina Burlacu, Director General - Events.

Biletele pentru Sensation “The Ocean of White” sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Ring (primele 1000 de bilete): 175 lei
Ring (după epuizarea primelor 1000 de bilete): 240 lei
Deluxe: 440 lei
VIP: 770 lei

Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani.

Sensation White 2011 Amsterdam

Trending