Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Scala Mercalli şi Sylpheed deschid concertul Tarja Turunen de la București!

Publicat

pe

Tarja Turunen la Bucuresti
Tarja Turunen la Bucuresti

Tarja Turunen la BucurestiTarja Turunen (ex. Nightwish) revine în România pentru un concert pe 25 ianuarie 2012 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Evenimentul este susţinut de Phoenix Entertainment şi face parte din turneul de promovare a celui mai recent album lansat, What Lies Beneath.

După finalizarea acestui turneul, Tarja şi membrii trupei sale vor lua o pauză de 5 ani, în care fiecare se va concentra pe proiectele lor personale.

În deschiderea acestui eveniment pe scenă vor urca trupele Scala Mercalli şi Sylpheed.

Scala Mercalli este o trupă de metal italiană care a luat naştere în anul 1992. Albumele lor au primit critici foarte bune atât în Europa, cât şi în America. De-a lungul timpului, formaţia a cântat pe aceeaşi scenă cu Extrema, Rain, Lacuna Coil, Shaaman şi Blaze.

Scala Mercalli: I Will Stop The Time

Slypheed este o formaţie de heavy metal italiană lansată în 2007. Trupa se remarcă prin vocalista Ilenia care reuşeşte să îmbine sunetele suave cu sunetele dure specifice heavy metal-ului.

Slypheed - Fenis

Biletele la acest eveniment se găsesc în reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturești, Sala Palatului şi online pe eventim.ro la următoarele preţuri în funcţie de categorie: Cat 1- 195 lei; Cat 2- 145 lei; Cat 3- 115 lei; Cat 4- 95 lei; Cat 5- 75 lei.

 

PUBLICITATE
Comentează

Trending