Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Scala Mercalli şi Sylpheed deschid concertul Tarja Turunen de la București!

Tarja Turunen (ex. Nightwish) revine în România pentru un concert pe 25 ianuarie 2012 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Evenimentul este susţinut de Phoenix Entertainment şi face parte din... Continuare »
Tarja Turunen la Bucuresti

Tarja Turunen la BucurestiTarja Turunen (ex. Nightwish) revine în România pentru un concert pe 25 ianuarie 2012 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Evenimentul este susţinut de Phoenix Entertainment şi face parte din turneul de promovare a celui mai recent album lansat, What Lies Beneath.

După finalizarea acestui turneul, Tarja şi membrii trupei sale vor lua o pauză de 5 ani, în care fiecare se va concentra pe proiectele lor personale.

În deschiderea acestui eveniment pe scenă vor urca trupele Scala Mercalli şi Sylpheed.

Scala Mercalli este o trupă de metal italiană care a luat naştere în anul 1992. Albumele lor au primit critici foarte bune atât în Europa, cât şi în America. De-a lungul timpului, formaţia a cântat pe aceeaşi scenă cu Extrema, Rain, Lacuna Coil, Shaaman şi Blaze.

Scala Mercalli: I Will Stop The Time

Slypheed este o formaţie de heavy metal italiană lansată în 2007. Trupa se remarcă prin vocalista Ilenia care reuşeşte să îmbine sunetele suave cu sunetele dure specifice heavy metal-ului.

Slypheed - Fenis

Biletele la acest eveniment se găsesc în reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturești, Sala Palatului şi online pe eventim.ro la următoarele preţuri în funcţie de categorie: Cat 1- 195 lei; Cat 2- 145 lei; Cat 3- 115 lei; Cat 4- 95 lei; Cat 5- 75 lei.

 

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert aniversar Celelalte Cuvinte – 30 de ani - reguli de acces!

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive și mai admirate trupe rock din România, aniversează 30 de ani. Evenimentul este...

Închide