Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Red Hot Chili Peppers va intra în Rock and Roll Hall of Fame!

Red Hot Chili Peppers, Guns N'Roses, Beastie Boys, Laura Nyro, The Small Faces şi Donovan sunt cei şase giganţi care în 2012 vor intra în Rock and Roll Hall of... Continuare »
Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers, Guns N'Roses, Beastie Boys, Laura Nyro, The Small Faces şi Donovan sunt cei şase giganţi care în 2012 vor intra în Rock and Roll Hall of Fame.

Red Hot Chili Peppers

După mai mulți ani în care au primit nominalizări, Red Hot Chili Peppers şi Beastie Boys au reuşit în sfârşit să se regăsească printre cei aleşi.

Flea a declarat:

"Este un moment emoţionant. Sunt recunoscător pentru aprecierea muncii noastre de până acum şi pentru votul de încredere oferit activității noastre viitoare. Nu ştiu cum funcţionează acest lucru. Îmi vin în minte o serie de artişti foarte importanţi din istoria muzicii care nu au intrat în Rock and Roll Hall of Fame şi asta mă face să gândesc 'E ridicol!'. Nick Cave - nu e, corect? Este cel mai bun compozitor de pe Pământ, împreună cu Neil Young, după părerea mea. Dar tot sunt foarte recunoscător. Mă face să mă gândesc la cariera noastră...la toate lucrurile prin care am trecut şi nu am renunţat, rămânând devotaţi lucrurilor pe care le facem."

Ceremonia de decernare a premiilor, ajunsă la ediţia cu numărul 27 în 2012, va avea loc pe 14 aprilie în Cleveland, Ohio şi va fi difuzată la HBO la începutul lunii mai. Începând cu 2009 această festivitate este deschisă pentru public. Biletele pentru participare vor fi puse în vânzare de pe data de 17 decembrie 2011 AICI.

Formatia Red Hot Chili Peppers va concerta anul viitor la București pe 31 august pe Arena Națională - Detalii complete AICI.

 

Citește mai multe despre Beastie BoysGuns N' RosesRed Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Omul cu Şobolani - Cea mai frumoasă zi (videoclip)

Omul cu Şobolani (OCS) a lansat videoclipul piesei Cea mai frumoasă zi, un cover după Alexandru Andrieş. Melodia este inclusă...

Închide