Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Paul McCartney va lansa un album nou!

Dacă vă întrebaţi ce face Paul McCartney în ultima vreme, aflaţi că a pregătit un album nou nouţ numit Kisses On The Bottom. Materialul va avea un sound romantic ce... Continuare »
Paul McCartney

Dacă vă întrebaţi ce face Paul McCartney în ultima vreme, aflaţi că a pregătit un album nou nouţ numit Kisses On The Bottom. Materialul va avea un sound romantic ce aminteşte de perioada anilor 1920-1940 şi va deveni disponibil începând cu 6 februarie 2012 via Consequence of Sound.

Paul McCartney
Despre acest nou disc, Paul McCartney a declarat:

"Vor fi incluse piese pe care le-am auzit şi pe care toată lumea la un moment dat le-a cântat. Pe lângă ele vor apărea şi melodii de dragoste scrise de mine, însă în acelaşi stil. Este un album pe care să-l asculţi acasă, liniştit, după serviciu în compania unui pahar de vin sau a unei ceşti de ceai."

Pe 10 februarie 2012, Sir Paul McCartney va primi din partea Academiei Naţionale de Arte şi Ştiinţe Înregistrate (aceeaşi organizaţie care oferă şi premiile Grammy) prestigiosul trofeu MusiCares Person of the Year pentru realizările sale din industria muzicală şi din activitățile de caritate.

Paul McCartney - Blackbird, live Bologna, 26.11.2011

Citește mai multe despre Paul McCartney
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Diva Desculță, Césaria Évora s-a stins din viață

Diva Desculță, Césaria Évora s-a stins din viață sâmbătă, 17 decembrie 2011, la vârsta de 70 de ani, la trei...

Închide