Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Paul McCartney & Eric Clapton - My Valentine (audio)!

Paul McCartney a dezvăluit primul single de pe albumul, încă anonim, ce urmează să apară pe piaţă pe 6 februarie 2012. Piesa, un featuring cu Eric Clapton se numeşte "My... Continuare »
Paul McCartney

Paul McCartney

Paul McCartney a dezvăluit primul single de pe albumul, încă anonim, ce urmează să apară pe piaţă pe 6 februarie 2012. Piesa, un featuring cu Eric Clapton se numeşte "My Valentine" şi este o compoziţie originală marca McCartney.

Paul McCartney

Noul disc va include pe lângă coveruri după piese celebre şi melodii de dragoste scrise de legendarul de la The Beatles. McCartney a declarat că a ales pentru LP "piese care au inspirat alte piese" şi "melodii din care s-au inspirat el şi Lennon de-a lungul timpului".

Ultimul album solo lansat de britanic a fost Memory Almost Full în 2007, care s-a vândut în 4 milioane de exemplare la nivel mondial (700.000 de copii doar în Statele Unite).

Paul McCartney & Eric Clapton - My Valentine

My Valentine - Paul McCartney by PaulMcCartney

Citește mai multe despre Eric ClaptonPaul McCartney
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones - No Spare Parts (videoclip)

The Rolling Stones a postat online videoclipul melodiei No Spare Parts inclusă pe varianta reînregistrată a albumului Some Girls. Clipul...

Închide