Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Omul cu Şobolani - Cea mai frumoasă zi (videoclip)

Publicat

pe

OCS
OCS

Omul cu Şobolani (OCS) a lansat videoclipul piesei Cea mai frumoasă zi, un cover după Alexandru Andrieş.

OCS

Melodia este inclusă pe albumul “Retro”, o colecţie de piese româneşti mai vechi şi mai noi, reinterpretate în maniera OCS. Materialul a fost promovat printr-un turneu ce a culminat aseară, 8 decembrie, în club Wings cu lansarea acestui nou clip.

Pe “Retro” apar piese celebre precum: Anotimpuri - Vali Sterian, Cea mai frumoasă zi - Alexandru Andrieş, De va veni la tine vântul - Mondial sau Lasă, lasă - Phoenix.

Vorbind despre Retro, membrii OCS au declarat:

“Am ales ce muzica ne-a plăcut din acea perioadă şi am cântat piesele cum am ştiut noi mai bine. Este un “mulţumim” respectuos pentru câţiva oameni mari, care ne-au inspirat. Nu trebuie să fii vreun geniu ca să-ţi dai seama că un Alexandru Andrieş, un Mircea Baniciu sau Phoenix nu se vor mai întâmpla prea curând în muzica din România.

Am lucrat la piese gândindu-ne la cum le-am fi cântat dacă erau cântecele noastre. După 7 albume şi mai bine de 13 ani de cântat, simţeam nevoia de o provocare. Ceva din care să învăţăm mai multe despre noi. Aceste cântece n-au fost în Billboardul american dar sunt în inimile noastre şi asta e cel mai important. E minunat să descoperi că muzica bună îşi păstrează sufletul şi naivitatea chiar şi după zeci de ani de la apariţie.”

OCS s-a născut la Constanța în 1997 la inițiativa lui Dan Amăriei și a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks). Numele trupei vine de la celebra carte omonimă a lui Sigmund Freud. În prezent, se pot lăuda cu 8 albume de studio și numeroți fani în rândul rockerilor români.

Omul cu Şobolani - Cea mai frumoasă zi


Melodia lui Alexandru Adrieș nu e la primul cover, vă oferim mai jos și interpretarea autorului alături de Byron și pe prelucrarea Stigma.

Cea mai frumoasa zi - Byron & Alexandru Adrieș

Cea mai frumoasa zi - Stigma

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

OCS in Club A pe 3 octombrie
Concerte vineri, 28 septembrie 2012

O.C.S.

Loc
Club A

Trending