Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Moonlight Breakfast va lansa albumul Shout în 2012

Trupa Moonlight Breakfast va lansa primul album din carieră în primăvara anului 2012. Anunțul a fost făcut luni seară în cadrul concertului din studioul Radio Guerrilla. Christie, vocalul trupei a spus:... Continuare »
Moonlight

Trupa Moonlight Breakfast va lansa primul album din carieră în primăvara anului 2012. Anunțul a fost făcut luni seară în cadrul concertului din studioul Radio Guerrilla.

Moonlight

Christie, vocalul trupei a spus:

“Inițial, am vrut să îl lansăm în toamna aceasta, însă am decis să mai facem niște piese, pentru a avea de unde să le alegem pe cele 10 ce vor urma să fie pe album.”

Bazooka, liderul grupului a adăugat:

“Până acum, am adunat deja în jur de 20 de piese și lucrăm la alte 5.  Albumul se va numi Shout."


Moonlight Breakfast - Shout

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Black Keys - Sister, piesă nouă (audio)

Trupa The Black Keys a postat pe internet piesa Sister, extrasă de pe albumul El Camino. El Camino cuprinde 11...

Închide