Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Moonlight Breakfast, live pe 5 decembrie la Guerrilla!

Moonlight Breakfast va cânta pe 5 decembrie 2011 de la 19.00 la Radio Guerrilla. În fiecare zi de luni în studioul postului de radio au loc concerte susținute de trupele... Continuare »
Moonlight-Breakfast-live-la-Radio-Guerrilla

Moonlight Breakfast va cânta pe 5 decembrie 2011 de la 19.00 la Radio Guerrilla. În fiecare zi de luni în studioul postului de radio au loc concerte susținute de trupele noului val din muzica românească. Reunite sub numele GuerriLIVE, cântările sunt găzduite de Bogdan Șerban și transmise în direct la radioguerrilla.ro/emisiuni/guerrilive-radio-session_48.html.

Moonlight-Breakfast-live-la-Radio-Guerrilla Marțea trecută, 29 noiembrie 2011, radio Guerrilla a împlinit 7 ani de emisie, eveniment sărbătorit printr-o zi plină de concerte. Printre trupele care au încântat live audiența portului s-au numărat:

The Mono Jacks a cântat pentru prima dată în limba română

VREMEA OCHEADELOR – viitorul single Travka

The Amsterdams vrea în 2012 un album înregistrat la Londra sau Berlin

Bacovia Overdrive, piesa ce dă numele viitorului album Robin and the Backstabbers

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters, 10 milioane de albume vândute în Statele Unite!

Rockerii de la Foo Fighters au fost premiați de Nielsen Entertainment pentru cele 10 milioane de albume vândute pe teritoriul...

Închide