Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Moonlight Breakfast - Gingerbread, piesă de Crăciun! (audio)

După reprezentaţia live din studioul Radio Guerrilla, Moonlight Breakfast revine în atenția publicului cu o piesă specifică sărbătorilor de iarnă. Gingerbread este o melodie caldă, ce reuşeşte să te transpună... Continuare »
moonlight-breakfast

După reprezentaţia live din studioul Radio Guerrilla, Moonlight Breakfast revine în atenția publicului cu o piesă specifică sărbătorilor de iarnă. Gingerbread este o melodie caldă, ce reuşeşte să te transpună foarte uşor în atmosfera Crăciunului. Melodia este disponibilă la download gratuit pe site-ul radio Guerrilla şi poate fi ascultată AICI.

moonlight-breakfast

Povestea Moonlight Breakfast a început în vara lui 2011, când trupa a deschis concertul Jamiroquai pe plaja de la Mamaia. Primele melodii care au intrat în topuri au fost “Still” și “Shout”, ultima reușind să intre direct pe primul loc în TopShow Radio Guerrilla.

Membrii formaţiei sunt Bazooka – tobe&clarinet, Gabi – bass&chitară electrică, Andrei (Rotopercutor) – turntable, keys&sampler şi Christie – voce, iar stilul muzical promovat este electro cu nuanţe de soul şi funk, pe scurt “retroelectro”, după cum îl definesc ei.

În primăvara anului viitor Moonlight Breakfast va debuta şi discografic cu albumul Shout, anunţ făcut în timpul sesiunilor de la Guerrilive cu Bogdan Şerban.

Citește mai multe despre Moonlight Breakfast
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Din arhivele prăfuite ale muzicii românești

Știi că au venit sărbătorile atunci când concertează de zor Ștefan Hrușcă și Ștefan Bănică. Îi vedem la TV, îi...

Închide