Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Moonlight Breakfast - Gingerbread, piesă de Crăciun! (audio)

Publicat

pe

moonlight-breakfast
moonlight-breakfast

După reprezentaţia live din studioul Radio Guerrilla, Moonlight Breakfast revine în atenția publicului cu o piesă specifică sărbătorilor de iarnă. Gingerbread este o melodie caldă, ce reuşeşte să te transpună foarte uşor în atmosfera Crăciunului. Melodia este disponibilă la download gratuit pe site-ul radio Guerrilla şi poate fi ascultată AICI.

moonlight-breakfast

Povestea Moonlight Breakfast a început în vara lui 2011, când trupa a deschis concertul Jamiroquai pe plaja de la Mamaia. Primele melodii care au intrat în topuri au fost “Still” și “Shout”, ultima reușind să intre direct pe primul loc în TopShow Radio Guerrilla.

Membrii formaţiei sunt Bazooka – tobe&clarinet, Gabi – bass&chitară electrică, Andrei (Rotopercutor) – turntable, keys&sampler şi Christie – voce, iar stilul muzical promovat este electro cu nuanţe de soul şi funk, pe scurt “retroelectro”, după cum îl definesc ei.

În primăvara anului viitor Moonlight Breakfast va debuta şi discografic cu albumul Shout, anunţ făcut în timpul sesiunilor de la Guerrilive cu Bogdan Şerban.

Trending