Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Milow și Andy C cântă la B’Estfest 2012!

Milow și Andy C se alătură trupei Kreator în line-up-ul Festivalului B’Estfest Summer Camp 2012, desfășurat în perioada 6-8 iulie, pe malul lacului Pasărea din Tunari. Milow este interpret şi... Continuare »
Milow va canta la Bestfest 2012

Milow și Andy C se alătură trupei Kreator în line-up-ul Festivalului B’Estfest Summer Camp 2012, desfășurat în perioada 6-8 iulie, pe malul lacului Pasărea din Tunari.

Milow va canta la Bestfest 2012

Milow este interpret şi compozitor belgian ce combină în piesele sale muzica folk cu elemente de pop acustic. A început să cânte în 2004 însă succesul internaţional a venit o dată cu piesa Ayo Technology, cântată iniţial de 50 Cent, Justin Timberlake şi Timbaland. Melodia s-a clasat pe poziţii fruntaşe în clasamente muzicale din 14 ţări, timp de 340 de săptămâni. A urmat lansarea albumului Milow, cel de-al treilea din cariera belgianului, care i-a adus pe lângă de vânzări record şi confirmarea succesului la nivel mondial. Anul acesta cântăreţul a lansat albumul North and South, iar single-ul You and Me (In My Pocket) este deja un hit în muzica din Europa.

Andy C va canta la Bestfest 2012Andy C este considerat unul dintre pionierii muzicii d’n’b. De curând a câştigat premiul de Best DJ pentru a cincea oară consecutiv în cadrul Galei Drum and Bass Arena Awards. În cele aproape 2 decenii de carieră muzicală, Andy C, fondatorul RAM Recording Studio, a energizat cu dj set-urile sale numeroşi fani din întreaga lume. Show-urile sale sunt atent pregătite şi extrem de spectaculoase, îmbinând perfect muzica cu efectele vizuale. Fanii români au avut ocazia să-l asculte live pe Andy C, vara trecută pe 26 august în cadrul Festivalului Tuborg Green Fest Peninsula!

 

Citește mai multe despre Andy CKreatorMilow
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jon Bon Jovi nu a murit!

Jon Bon Jovi nu a suferit niciun atac de cord şi nici nu a murit, aşa cum se vehicula ieri...

Închide