Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Macy Gray va lansa albumul Covered în 2012!

UPDATE: Pe 22 noiembrie 2012 Macy Gray revine în concert la București Macy Gray va lansa anul viitor în martie albumul Covered, o colecţie de piese celebre reinterpretate. Astfel vom avea... Continuare »
Macy_Gray

UPDATE: Pe 22 noiembrie 2012 Macy Gray revine în concert la București

Macy_GrayMacy Gray va lansa anul viitor în martie albumul Covered, o colecţie de piese celebre reinterpretate. Astfel vom avea posibilitatea să auzim cum sună în varianta Macy Gray melodii ca Wake Up de la Arcade Fire, Creep a celor de la Radiohead, Teenager semnată de My Chemical Romance sau Here Comes the Rain Again marca Eurythmics.

Covered este albumul cu numărul 6 din cariera americancei şi vine la doar un an distanţă de The Sellout (2010), material care i-a adus chiar şi un premiu Grammy.

Macy Gray a debutat discografic în 1999 cu albumul On How Life Is, de pe care a fost extras single-ul I Try, melodie ce i-a adus rapid recunoaşterea pe plan internaţional.

Artista americană a concertat de două ori în țara noastră, prima dată în 2007 în cadrul Festivalului CokeLive și a doua oară în 2009 în Clubul Fratelli din București.

Macy Gray - I Try

Citește mai multe despre Macy Gray
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney & Eric Clapton - My Valentine (audio)!

Paul McCartney a dezvăluit primul single de pe albumul, încă anonim, ce urmează să apară pe piaţă pe 6 februarie...

Închide