Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Iris, concert de Crăciun!

IRIS va susţine pe 21 decembrie 2011, începând cu ora 21.00 un Concert de Crăciun în clubul The Silver Church din Bucureşti. Cea mai iubită trupă de rock din România... Continuare »
Iris, concert de Craciun

Iris, concert de CraciunIRIS va susţine pe 21 decembrie 2011, începând cu ora 21.00 un Concert de Crăciun în clubul The Silver Church din Bucureşti.

Cea mai iubită trupă de rock din România va cânta pentru publicul bucureştean piese celebre lansate în cei 34 de ani de carieră. Din line-up-ul serii nu vor lipsi: Cine mă strigă în noapte, Trenul fără nas, Baby, Somn bizar, Mirage, De vei pleca, Să nu crezi nimic sau Ultimul mic dejun al lui Bon.

De la înfiinţare şi până în prezent formația a susţinut peste 5000 de concerte în faţa a milioane de fani şi a lansat 19 albume de studio foarte apreciate de public şi presa de specialitate.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile pe eventim.ro şi la intrarea în locaţie la preţul de 50 lei.

Iris - Vino Pentru Totdeauna

Citește mai multe despre Iris
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica va lansa EP-ul Beyond Magnetic!

Metallica va lansa EP-ul Beyond Magnetic care va cuprinde cele 4 melodii cântate în premieră în timpul concertelor aniversare de...

Închide