Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Evgeni Plushenko la Kings on Ice 2012!

Publicat

pe

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu
Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu │ FOTO: Alex Barbulescu

Patinatorul rus Evgeni Plushenko se va întoarce în competiţiile oficiale începând din această lună. Totodată va intra şi într-un program intens de pregătiri pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2014. Anul viitor, Evgeni Plushenko va reveni la București pe 7 aprilie, în cadrul celei de-a patra ediţii a spectacolului Kings On Ice, desfăşurat la patinoarul Mihai Flamaropol.

Evgeni Plushenko la Kings On Ice! credit foto Alex Barbulescu
Evgeni Plushenko este poate cel mai cunoscut patinator artistic la nivel mondial și unul dintre puţinii sportivi care pot efectua perfect pirueta Bielmann şi în același timp primul care a realizat săritura cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop.

În primăvara lui 2012, publicul român are din nou posibilitatea să-l vadă pe Plushenko în cadrul spectacolului Kings On Ice. Celebrul patinator va fi acompaniat de Stephane Lambiel şi Brian Joubert, precum şi de alţi campioni olimpici, mondiali şi europeni care promit un spectacol dinamic, presărat cu demonstraţii impresionante pe acordurile muzicale oferite de Edvin Marton şi celebra sa vioară Stradivarius.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi online pe www.myticket.ro la preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei.

Kings on Ice, Bucharest, 11.04.2010

Trending