Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake, Mika, Yanni, Ten Years After sau Havasi ne-au călcat graniţele și ne-au încins scenele anul acesta. Anul 2012 însă se anunță şi mai promițător din punct de vedere al concertelor. Până acum nume precum Red Hot Chili PeppersMotley Crue, MotorheadNazareth sau Lara Fabian şi-au anunţat prezenţa. Lista rămâne deschisă, însă!

IANUARIE

Arch Enemy concrteaza la bucuresti in 2012Formaţia suedeză Arch Enemy va concerta pe 18 ianuarie 2012 la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formaţiei, „Khaos Legions”.

Tarja Turunen la BucurestiTarja Turunen (ex. Nightwish) revine în România pentru un concert pe 25 ianuarie 2012 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Evenimentul este susţinut de Phoenix Entertainment şi face parte din turneul de promovare a celui mai recent album lansat, What Lies Beneath.

Dubioza Kolektiv la Bucuresti in 2012Bosniacii de la Dubioza Kolektiv vor concerta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church. În deschiderea evenimentului, pe scenă va urca Madame Hooligan, trupa cu care Radu Almăşan s-a întors în acest an de pe continentul american.

Nazareth la Bucuresti 2011Nazareth,va concerta în București pe 27 ianuarie 2012, cu ocazia împlinirii a 4 ani de Hard Rock Cafe. Evenimentul face parte din turneul de promovare al albumului Big Dogz, materialul cu numărul 22 al formaţiei, apărut pe rafturile magazinelor pe aprilie 2011, la 40 de ani de la lansarea discului de debut Nazareth (1971).

Citește mai multe despre Alice CooperBon JoviHavasiJudas PriestLara FabianMikaMotley CrueMotörheadNazarethRed Hot Chili PeppersRoxetteShakiraStingTen Years AfterThe ScorpionsWhitesnakeYanni
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE