Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert OPETH la București în 2012!

Publicat

pe

Opeth va concerta la Bucuresti
Opeth va concerta la Bucuresti

OPETH va concerta pentru fanii români pe 29 februarie 2012 în Jukebox Venue din Bucureşti. Evenimentul este produs de Show Department şi este inclus în turneul de promovare a celui mai nou album, Heritage.

Opeth va concerta la Bucuresti

Opeth a fost înfiinţată în 1990 la iniţiativa lui Mikael Åkerfeldt (solistul trupei). Stilul trupei înglobează influențe de death metal, însă în unele piese se simt și accente de folk, blues, sau jazz.

Opeth și-a adjudecat un premiu Grammy pentru “Cea mai bună prestaţie Hard Rock” din Suedia şi are la activ 9 albume de studio. Cu toate că “Deliverance” (2002), “Damnation” (2003) şi “Ghost Reveries” (2005) au obţinut clasări în Billboard 200, succesul în Statele Unite a venit abia după lansarea “Watershed” în 2008.

Noul album “Heritage” a primit critici favorabile atât de la presa de specialitate cât şi de la fani şi a debutat în topul Billboard 200 pe poziţia 19.

Biletele pentru acest concert se găsesc online pe eventim.ro şi în reţelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, în librăriile Humanitas şi Cărturești la următoarele preţuri:
• 75 lei în perioada 6 – 31 decembrie
• 85 lei în perioada 1 ianuarie – 28 februarie
• 95 în ziua evenimentului

Opeth - The Devil's Orchard

Trending