Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Concert Dubioza Kolektiv la Bucureşti!

Bosniacii de la Dubioza Kolektiv vor concerta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church. Promovând un stil muzical original, o combinaţie de hip-hop, reggae,... Continuare »
Dubioza Kolektiv la Bucuresti in 2012

Dubioza Kolektiv la Bucuresti in 2012Bosniacii de la Dubioza Kolektiv vor concerta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church.

Promovând un stil muzical original, o combinaţie de hip-hop, reggae, dub, rock şi folclor bosniac, formaţia a pregătit pentru publicul român o seară care va ieşi din tipare, o petrecere "balkanikă" ce va ţine până în zori.

În deschiderea evenimentului, pe scenă va urca Madame Hooligan, trupa cu care Radu Almăşan s-a întors în acest an de pe continentul american.

După încheierea recitalului celor de la Dubioza Kolektiv, petrecerea va continua în acelaşi "stil balkanik", graţie dj-seturilor lui Zoran Mirkovic.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, online pe www.eventim.ro şi la intrarea în club la preţul de 30 de lei.

Dubioza Kolektiv - Kokuz

Citește mai multe despre Dubioza Kolektiv
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
God Is An Astronaut, live la The Silver Church!

God Is An Astronaut va concerta pe 12 martie 2012 de la ora 22.00 în clubul The Silver Church din...

Închide