Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Concert Dubioza Kolektiv la Bucureşti!

Bosniacii de la Dubioza Kolektiv vor concerta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church. Promovând un stil muzical original, o combinaţie de hip-hop, reggae,... Continuare »
Dubioza Kolektiv la Bucuresti in 2012

Dubioza Kolektiv la Bucuresti in 2012Bosniacii de la Dubioza Kolektiv vor concerta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church.

Promovând un stil muzical original, o combinaţie de hip-hop, reggae, dub, rock şi folclor bosniac, formaţia a pregătit pentru publicul român o seară care va ieşi din tipare, o petrecere "balkanikă" ce va ţine până în zori.

În deschiderea evenimentului, pe scenă va urca Madame Hooligan, trupa cu care Radu Almăşan s-a întors în acest an de pe continentul american.

După încheierea recitalului celor de la Dubioza Kolektiv, petrecerea va continua în acelaşi "stil balkanik", graţie dj-seturilor lui Zoran Mirkovic.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, online pe www.eventim.ro şi la intrarea în club la preţul de 30 de lei.

Dubioza Kolektiv - Kokuz

Citește mai multe despre Dubioza Kolektiv
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
God Is An Astronaut, live la The Silver Church!

God Is An Astronaut va concerta pe 12 martie 2012 de la ora 22.00 în clubul The Silver Church din...

Închide