Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Au rămas mai puțin de 800 de bilete la Golden Circle la Red Hot Chili Peppers

Toată lumea s-a bucurat când cei de la Red Hot Chili Peppers și-au anunțat concertul în România din vara viitoare. Entuziasmul a fost atât de larg răspândit, încât vânzările biletelor... Continuare »
Red Hot Chili Peppers concerteaza la Bucuresti

Toată lumea s-a bucurat când cei de la Red Hot Chili Peppers și-au anunțat concertul în România din vara viitoare. Entuziasmul a fost atât de larg răspândit, încât vânzările biletelor pe MyTicket.ro au atins un nou record.

La Golden Circle mai sunt disponibile numai 800 de bilete la prețul de 275 lei. “Biletele se vând într-un ritm extrem de alert, mai repede decât la orice alt concert organizat de Emagic. La doar trei zile de la punerea în vânzare, avem deja o categorie aproape sold-out, ceea ce înseamna un nou record de vânzări pe piața din România” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Red Hot Chili Peppers Poster

Concertul a fost anunțat în mod oficial în data de 6 decembrie, iar biletele au fost puse în vânzare din ziua de 13 decembrie, prin MyTicket.ro. Din 20 decembrie, biletele vor putea fi achizițioante și din rețeaua de magazine Diverta, magazinul Muzica, librăria Eminescu sau Sala Palatului.

Red Hot Chili Peppers se află în tunernul internațional de promovare al noului lor album - I'm With You, ocazie cu care ne vor face și nouă o vizită la Arena Națională în data de 31 august a anului viitor. Recomandăm fanilor să nu piardă timpul și să își cumpere bilet la un concert ce nu trebuie ratat.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul MANOWAR de la Forces of Metal Olanda 2012 a fost anulat

Ca urmare a faptului ca organizatorii Festivalului Forces of Metal din Olanda nu si-au respectat obligatiile contractuale, concertul pe care...

Închide