Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Au rămas mai puțin de 800 de bilete la Golden Circle la Red Hot Chili Peppers

Publicat

pe

Red Hot Chili Peppers concerteaza la Bucuresti
Red Hot Chili Peppers concerteaza la Bucuresti

Toată lumea s-a bucurat când cei de la Red Hot Chili Peppers și-au anunțat concertul în România din vara viitoare. Entuziasmul a fost atât de larg răspândit, încât vânzările biletelor pe MyTicket.ro au atins un nou record.

La Golden Circle mai sunt disponibile numai 800 de bilete la prețul de 275 lei. “Biletele se vând într-un ritm extrem de alert, mai repede decât la orice alt concert organizat de Emagic. La doar trei zile de la punerea în vânzare, avem deja o categorie aproape sold-out, ceea ce înseamna un nou record de vânzări pe piața din România” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Red Hot Chili Peppers Poster

Concertul a fost anunțat în mod oficial în data de 6 decembrie, iar biletele au fost puse în vânzare din ziua de 13 decembrie, prin MyTicket.ro. Din 20 decembrie, biletele vor putea fi achizițioante și din rețeaua de magazine Diverta, magazinul Muzica, librăria Eminescu sau Sala Palatului.

Red Hot Chili Peppers se află în tunernul internațional de promovare al noului lor album - I'm With You, ocazie cu care ne vor face și nouă o vizită la Arena Națională în data de 31 august a anului viitor. Recomandăm fanilor să nu piardă timpul și să își cumpere bilet la un concert ce nu trebuie ratat.

Comentează

Trending