Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Antarctica va lansa albumul Explorers în Club Control!

Publicat

pe

Antarctica va lansa albumul Explorer in Club Control
Antarctica va lansa albumul Explorer in Club Control

Antarctica va lansa albumul Explorer in Club ControlTrupa Antarctica va debuta discografic în clubul Control din Bucureşti în noaptea albă a solstiţiului de vară antarctic. Intrarea costă 10 lei/ 30 lei (CD inclus).

Formaţia va lansa albumul Explorers pe 21 decembrie 2011 începând cu ora 21.21 fix. În cadrul concertului va fi proiectat în premieră şi videoclipul piesei Pase Magice (regizor Claudiu Puşcău/producător Nicolae Chiriș/New Folder).

Lansarea va fi precedată de DJ-set-urile cu care Paula va ține în priză ringul de dans până spre dimineață.

Antarctica a fost înfiinţată în 2009 în formula Delia Opran (voce) şi Ciprian Lemnaru (keyboards & electronics).

“Ne găsim inspiraţia în synth pop-ul anilor 80, new wave şi muzica electronică de avangardă, elaborând un sound care este în egală măsură meditativ, ludic şi melodic.”, spune Delia.

De atunci şi până în prezent, trupa a susţinut numeroase concerte în cluburile bucureştene, dar şi pe scenele mai mari - în deschidere la Morcheeba în 2010 și la Festivalul B'Estfest 2011.

Delia Opran a început să cânte în grupul Racla. În 2004 single-ul lor „2 în 1” a fost un hit în muzica românească.

Ciprian Lemnaru se ocupă atât de masterizarea pieselor Antarctica, cât şi de aranjamentul muzical. El are la activ numeroase colaborări cu artişti români importanţi, dar şi străini, printre care Maroon 5, Kirsy Hawkshaw sau Gabriel and Dresden.

Antarctica- Pase Magice

Un comentariu

Trending