Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Actorul Victor Vurtejanu lansează album de colinde româneşti!

Publicat

pe

Victor Vurtejanu Credinta
Victor Vurtejanu Credinta

Victor Vurtejanu CredintaVictor Vurtejanu va lansa în această iarnă albumul de colinde româneşti Credinţă, primul dintr-o trilogie inspirată de cuvintele Sfântului Apostol Pavel din Epistola Întâi către Corinteni: "Credinţă, nădejde, dragoste".

De 10 ani încoace, an de an, artistul colindă împreună cu Ceata lui Vurtejanu, un grup de colindători din care fac parte extraordinari muzicieni şi teologi.

Albumul „CREDINŢĂ” conţine colinde româneşti printre care “Scoală gazdă”, “Leagăn, legănel”, “O ce veste minunată”, sau “Sculaţi boieri mari”, orchestrate de Mihai Alexandru şi Victor Vurtejanu.

Actorul Victor Vurtejanu a devenit cunoscut publicului pentru roluri în spectacole regizate de personalităţi ca Ion Cojar, Grigore Gonţa, Gelu Colceag, sau Victor-Ioan Frunză. Cel mai recent rol a său este cel din „Eu, câinele”, în regia lui Adrian Berinde. El însuşi a regizat spectacole de teatru, pentru unele dintre ele compunând chiar şi muzica. A jucat în filme şi este un obişnuit al celor mai importante festivaluri culturale.

Victor Vurtejanu - Scoală gazdă

Trending