Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Zero feat. Dan Bittman - Îngerul meu (audio)

Trupa Zero a postat pe internet piesa Îngerul meu, înregistrată alături de Dan Bittman, solistul de la Holograf. Muzica şi versurile sunt semnate de Zero, iar sound-ul reaminteşte de vremurile... Continuare »
zero feat dan bittman - ingerul meu

Trupa Zero a postat pe internet piesa Îngerul meu, înregistrată alături de Dan Bittman, solistul de la Holograf. Muzica şi versurile sunt semnate de Zero, iar sound-ul reaminteşte de vremurile de început ale formaţiei.

zero feat dan bittman - ingerul meu

Zero a fost înfiinţată în anul 2006, în formula Laur – voce, Papu – chitară, Vlad – bas și Alex – tobe. Formaţia a intrat în atenţia publicului în 2007 o dată cu lansarea primului single, Come This Way, o colaborare cu Marius Moga, ajunsă şi în finala naţională a concursului Eurovision 2008. În acelaşi an membrii trupei au devenit instrumentiştii emisiunii Happy Hour de la Pro Tv, prezentată de Cătălin Măruţă. În ianuarie 2009, colaborarea cu Play and Win produce hit-ul Sunny Days, piesă ajunsă în finala Eurovision unde a ocupat locul 4 şi s-a bucurat de difuzări record la radio. Imediat după lansarea videoclipului Sunny Days apare şi albumul de debut, cu acelaşi nume. 2010 aduce o nouă participare la preselecțiile pentru Eurovision cu Lay Me Down, iar în vară alături de Tudor (Fly Project) trupa lansează Balcani.

În prezent Zero lucrează la un nou material discografic.

Zero feat. Dan Bittman - Ingerul meu

Citește mai multe despre Dan BittmanHolograf
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Momente inedite din timpul turneului The Vaccines!

The Vaccines a lansat un nou videoclip, pentru piesa ”Tiger Blood”, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul reprezintă...

Închide