Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Vienna Classic Christmas la Sala Palatului!

Publicat

pe

Peter Guth si Strauss Festival Orchestra
Peter Guth si Strauss Festival Orchestra

Pe 19 decembrie 2011 de la ora 19:30, Sala Palatului din Bucureşti va găzdui pentru al treilea an consecutiv, spectacolul Vienna Classic Christmas realizat de Strauss Festival Orchestra din Viena sub bagheta dirijorului Peter Guth.

Peter Guth si Strauss Festival Orchestra

Spectacolul oferit de Strauss Festival Orchestra este unul complet, rafinat și potrivit tuturor vârstelor.

Programul muzical prezentat va fi unul divers, cuprinzând valsuri, marşuri, polci şi o colecţie specială dedicată Crăciunului, iar pe scenă, orchestra dirijată de Peter Guthva fi însoţită de soprana Monika Mosser şi de Baletul Pegani.

Peter Guth, care dirijează cu vioara în mână, păstrând tradiţia familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea cu care interacţionează cu publicul, reuşind de fiecare dată să creeze un cadru distins, de bună dispoziţie și sărbătoare. Pentru spectacolul de la Bucureşti, celebrii instrumentişti au promis o seară ce nu va fi uitată prea curând, întrucât cei prezenţi în sală vor experimenta adevărata atmosferă a „balurilor imperiale”.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale Sălii Palatului şi Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian şi on line pe: www.vandbilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro la următoarele prețuri:

Cat 1 - 200,00 lei
Cat 2 - 150,00 lei
Cat 3 - 100,00 lei
Cat 4 - 50,00 lei

Programul complet al spectacolului poate fi văzut AICI!

Strauss Festival Orchestra

Trending