Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Vienna Classic Christmas, două spectacole la București!

Publicat

pe

Peter Guth si Strauss Festival Orchestra
Peter Guth si Strauss Festival Orchestra

O veste bună pentru melomani! Strauss Festival Orchestra din Vienna va susţine în această iarnă două concerte la București, pe 19 decembrie la Sala Palatului şi pe 21 decembrie la Opera Naţională, începând cu ora 19.30.

Peter Guth si Strauss Festival Orchestra

Spectacolele Vienna Classic Christmas au un program muzical variat, cuprinzând valsuri, marşuri, polci şi o colecţie specială dedicată Crăciunului, iar pe scenă, orchestra dirijată de Peter Guth va fi însoţită de soprana Monika Mosser şi de corpul de balet al Orchestrei Strauss Festival, coregrafă Raffaela Pegani.

Programul complet al spectacolului poate fi văzut AICI!

Peter Guth, care dirijează cu vioara în mână, aidoma familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea cu care interacţionează cu publicul, reuşind de fiecare dată să creeze un cadru distins, de bună dispoziţie și sărbătoare.

Celebrii instrumentiști, aflați la a treia vizită în România, au promis publicului bucureștean o experiență ce nu poate fi uitată prea curând!

Biletele pentru cele două evenimente se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional de Operetă Ion Dacian şi online pe: www.vandbilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro la următoarele prețuri:

Cat 1 – 200,00 lei
Cat 2 – 150,00 lei
Cat 3 – 100,00 lei
Cat 4 – 50,00 lei

 

Comentează

Trending