Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Velvet Revolver va alege în curând noul vocal

Velvet Revolver

Slash a dezvăluit că Velvet Revolver va încheia căutările unui nou vocal, la sfărșitul anului. Trupa nu mai are un vocal din anul 2008, când Scott Weiland a decis să părăsească formația.

Velvet Revolver

Inițial, Slash a declarat că Velvet Revolver se află în pauză doarece membrii grupului sunt foarte ocupați cu proiectele individuale. Acum, chitaristul a dezvăluit într-un interviu oferit publicației Billboard, că trupa se va reuni în decembrie pentru a susține niște preselecții și pentru a alege în sfârșit noul vocal.

Recent, s-a crezut că solistul de la Slipknot, Corey Taylor va intra în Velvet Revolver, întrucât acesta a înregistrat un album împreună cu formația. Însă, zvonurile au fost spulberate când trupa a declarat că, în ciuda discului înregistrat, nu a optat să-l aleagă ca vocal.

 

Citește mai multe despre Corey TaylorScott WeilandSlashSlipknotVelvet Revolver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vedete prost îmbrăcate (foto) – Episodul 2

Statutul de star le conferă numeroase avantaje, dar și expunerea în fața criticilor. Uneori artistele sunt lăudate pentru alegerile făcute,...

Închide