Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Velvet Revolver va alege în curând noul vocal

Velvet Revolver

Slash a dezvăluit că Velvet Revolver va încheia căutările unui nou vocal, la sfărșitul anului. Trupa nu mai are un vocal din anul 2008, când Scott Weiland a decis să părăsească formația.

Velvet Revolver

Inițial, Slash a declarat că Velvet Revolver se află în pauză doarece membrii grupului sunt foarte ocupați cu proiectele individuale. Acum, chitaristul a dezvăluit într-un interviu oferit publicației Billboard, că trupa se va reuni în decembrie pentru a susține niște preselecții și pentru a alege în sfârșit noul vocal.

Recent, s-a crezut că solistul de la Slipknot, Corey Taylor va intra în Velvet Revolver, întrucât acesta a înregistrat un album împreună cu formația. Însă, zvonurile au fost spulberate când trupa a declarat că, în ciuda discului înregistrat, nu a optat să-l aleagă ca vocal.

 

Citește mai multe despre Corey TaylorScott WeilandSlashSlipknotVelvet Revolver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vedete prost îmbrăcate (foto) – Episodul 2

Statutul de star le conferă numeroase avantaje, dar și expunerea în fața criticilor. Uneori artistele sunt lăudate pentru alegerile făcute,...

Închide