Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Velvet Revolver va alege în curând noul vocal

Slash a dezvăluit că Velvet Revolver va încheia căutările unui nou vocal, la sfărșitul anului. Trupa nu mai are un vocal din anul 2008, când Scott Weiland a decis să... Continuare »
Velvet Revolver

Slash a dezvăluit că Velvet Revolver va încheia căutările unui nou vocal, la sfărșitul anului. Trupa nu mai are un vocal din anul 2008, când Scott Weiland a decis să părăsească formația.

Velvet Revolver

Inițial, Slash a declarat că Velvet Revolver se află în pauză doarece membrii grupului sunt foarte ocupați cu proiectele individuale. Acum, chitaristul a dezvăluit într-un interviu oferit publicației Billboard, că trupa se va reuni în decembrie pentru a susține niște preselecții și pentru a alege în sfârșit noul vocal.

Recent, s-a crezut că solistul de la Slipknot, Corey Taylor va intra în Velvet Revolver, întrucât acesta a înregistrat un album împreună cu formația. Însă, zvonurile au fost spulberate când trupa a declarat că, în ciuda discului înregistrat, nu a optat să-l aleagă ca vocal.

 

Citește mai multe despre Corey TaylorScott WeilandSlashSlipknotVelvet Revolver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vedete prost îmbrăcate (foto) – Episodul 2

Statutul de star le conferă numeroase avantaje, dar și expunerea în fața criticilor. Uneori artistele sunt lăudate pentru alegerile făcute,...

Închide