Urmărește-ne în Social Media

Articole

Vedete prost îmbrăcate (foto) – Episodul 2

Publicat

pe

Leona Lewis s-a lansat în cadrul concursului televizat The X Factor, pe care l-a și câștigat. Artista britanică s-a remarcat ulterior în topurile din întreaga lume cu single-ul ”Bleeding Love”. După succes, faimă, bani și premii era de așteptat ca Lewis să se implice și în alte afaceri. Cum nu există artist fără parfum și firmă de haine, în 2009 Lewis a lansat parfumul omonim, iar un an mai târziu a creat o companie de modă împreună cu iubitul ei, Lou Al-Chamaa.

Dar să deții o casă de modă nu este o garanție că vestimentațiile tale vor fi mereu un succes... Uneori dorința de a impresiona este atât de puternică, încât efectul final este exact opusul dorinței. Astfel, și Leona Lewis pătrunde în topurile vedelor prost îmbrăcate.

Pagini: 1 2 3 4

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Filmul biografic despre Madonna a fost sistat

Se pare că filmul biografic despre Madonna, cu Julia Garner în rolul principal, nu se va concretiza până la urmă. Proiectul urma să fie regizat de însăși regina muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Filmul biografic al legendarei Madonna își ia o vacanță pe termen nedeterminat. Potrivit Variety, proiectul cinematografic nu mai este în curs de dezvoltare la Universal Pictures. Vestea a venit la scurt timp după ce Madonna a anunțat "Celebration Tour", un turneu mondial ce acoperă întreaga sa carieră. Se pare că artista se va concentra strict pe turneu, dar rămâne chitită să facă un film despre viața ei într-o bună zi.

"Celebration Tour" este un turneu imens, cu peste 30 de concerte la nivel mondial. Evenimentul sărbătorește cei 40 de ani de carieră ai Madonnei. Turneul începe pe 15 iulie în Vancouver, apoi va ajunge în orașe precum Seattle, Denver, Chicago, Toronto, Miami, Los Angeles și multe altele, inclusiv cu show-uri de patru nopți în New York și Londra.

În septembrie 2020, Madonna a dezvăluit că scria scenariul filmului împreună cu Diablo Cody ("Juno" și "Jennifer’s Body"), înainte de a anunța că se va ocupa și de regie. În ceea ce privește distribuția, după mai multe opțiuni pentru rolul principal - Sydney Sweeney, Sky Ferreira, Alexa Demie sau Florence Pugh, Julia Garner a fost aleasă în cele din urmă să o interpreteze pe regina muzicii pop. Garner este cunoscută mai ales pentru rolurile din "Ozark" și "Inventing Anna".

Madonna a lucrat ca regizor la două lungmetraje: "Filth and Wisdom", o dramă din 2008, plasată în Regatul Unit, și "W.E.", din 2011, o poveste de dragoste istorică despre abdicarea regelui Edward al VIII-lea pentru a se căsători cu americanca Wallis Simpson.

Citește în continuare

Trending