Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Vama - Copilul care aleargă către mare (videoclip nou)!

VAMA - Copilul care alearga catre mare

Vama a lansat videoclipul piesei Copilul care aleargă către mare, primul clip regizat de Tudor Chirilă.

VAMA - Copilul care alearga catre mare

Pe lângă membrii Vama, în clip apar şi actorul Victor Rebengiuc, în rolul regelui şi Matei, fiul clăparului Gelu Ionescu, în rolul copilului.

Videoclipul a fost lansat aseară în cadrul unui concert susţinut de trupă în The Silver Church.

Piesa Copilul care aleargă spre mare este disponibilă la download gratuit pe pagina oficială de Facebook a trupei şi va beneficia în curând şi de o variantă în limba engleză.

Vama se pregăteşte de lansarea unui nou material de 14-15 piese, care se aşteaptă a fi mai bun decât Vama (2008), "pentru că la discul trecut nu cred că eram cu toţii în toate minţile fiind afectaţi de despărţire".

Vama - Copilul care aleargă către mare

Citește mai multe despre Vama
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Engelbert Humperdinck, concert premieră la București!

Engelbert Humperdinck va concerta în premieră absolută la București pe 3 decembrie 2011 la Sala Palatului. În această iarnă, publicul...

Închide