Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Travka - Iubire, piesă nouă! (audio)

Travka a lansat piesa Iubire, melodie înregistrată şi mixată în parteneriat cu Marius Costache și explicată într-un post pe site-ul travka.ro. Formaţia a luat naştere în 2002 în Focşani în... Continuare »

Travka a lansat piesa Iubire, melodie înregistrată şi mixată în parteneriat cu Marius Costache și explicată într-un post pe site-ul travka.ro.

travka

Formaţia a luat naştere în 2002 în Focşani în formula George Gâdei (voce), Alexei Ţurcan (chitară), Misha Gâlcă (chitară), Mizdan (basme) şi Cristian Chirodea (tobe).

În 2007, cei cinci membri hotărăsc să meargă pe căi separate, însă în 2010 se reunesc, spre bucuria fanilor, şi susţin primul concert pe 15 aprilie în clubul The Silver Church din Bucureşti.

Până acum Travka se poate lăuda cu două discuri: Corabia Nebunilor (2005) şi Vreau să simt Praga (2007), ultimul disponibil gratis pe internet, şi aproape 300 de concerte live.

Travka - Iubire

Travka - Iubire by Travka Romania

Citește mai multe despre Travka
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vienna Classic Christmas la Sala Palatului!

Pe 19 decembrie 2011 de la ora 19:30, Sala Palatului din Bucureşti va găzdui pentru al treilea an consecutiv, spectacolul...

Închide