Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

The Amsterdams vrea în 2012 un album înregistrat la Londra sau Berlin

Trupa The Amsterdams (Andrei Hategan, Andrei Ungureanu, Augustin Nicolae, Ovidiu Bejan) pregătește un nou disc pe care intenționează să îl înregistreze într-un studio extern din Maria Britanie sau Germania. “Ne-am... Continuare »
the amsterdams la guerrilive

Trupa The Amsterdams (Andrei Hategan, Andrei Ungureanu, Augustin Nicolae, Ovidiu Bejan) pregătește un nou disc pe care intenționează să îl înregistreze într-un studio extern din Maria Britanie sau Germania.

Ne-am propus să scoatem pe piață un nou album anul care vine”, a declarat solistul Andrei Hațegan, imediat după ce trupa a susținut un mini-concert, în variantă acustică, în studiourile Radio Guerrilla pe 29 noiembrie 2011.

Potrivit lui Hategan, trupa a contactat deja trei studiouri din străinătate: două din Londra și unul din Berlin. Membrii The Amsterdams nu s-au decis asupra titlului viitorului disc, dar au în lucru trei variante.

the amsterdams la guerrilive

Colaborările externe nu sunt străine pentru The Amsterdams. Cel de-al doilea album de studio -  "Electromagnetica", a fost masterizat de Harris Newman, care a lucrat cu trupe precum Wolf Parade și Arcade Fire. Pe acest disc l-au avut ca invitat pe Dan Boeckner (de la Wolf Parade, Handsome Furs) în interpretarea la chitară a melodiei „This Burial Ground's For Two”.

The Amsterdams cântă indie rock din 2005 și a devenit cunoscută prin piese ca „Taking Care of Anna” și „Fireworks” - ultima figurând și pe compilația Roadrunner Music - „The Next Dog Desert Island Selection”. Grupul The Amsterdams a lansat până acum un EP, două albume de studio și a filmat patru videoclipuri. Cel propus spre vizionare mai jos a fost regizat de Alina Manolache și lansat la sfârșitul acestei veri.

Update: video The Amsterdams din studioul Guerrilla

Citește mai multe despre Amsterdams
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul naţional Om Bun 2011!

Ediţia cu numărul 21 a Festivalului Naţional Om Bun va avea loc în perioada 19-21 decembrie 2011 la Teatrul Nottara...

Închide