Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Take That - Eight Letters (videoclip)

Take That a lansat videoclipul melodiei Eight Letters, de pe Progress, cel mai vândut album al secolului cu 235.000 de copii într-o singură zi. Clipul este un colaj de imagini... Continuare »
Take That - Eight letters, videoclip

Take That a lansat videoclipul melodiei Eight Letters, de pe Progress, cel mai vândut album al secolului cu 235.000 de copii într-o singură zi. Clipul este un colaj de imagini filmate în timpul turneului Progress și preîntâmpină lansarea DVD-ului Progress Live 2011.

Take That - Eight letters, videoclip

Turneul a avut loc în perioada 30 mai – 29 iulie 2011 şi a cuprins 14 concerte de stadion în Marea Britanie și 6 în Europa.

Dublul-disc Progress Live va fi disponibil pe DVD şi Blu-ray începând cu 28 noiembrie 2011.

Formația a luat naștere la începutul anilor '90 în Marea Britanie, în formula Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen și Robbie Williams și a lansat 7 albume de studio toate ajunse pe poziția 1 în numeroase clasamente de specialitate. În 1995 Robbie Williams a părăsit grupul, însă în 2010 s-a întors alături de colegii săi şi a susţinut turneul Progress Live.

De pe Progress, vândut în peste 2 milioane de exemplare, Take That a mai lansat piesele Kidz și Happy Now, iar de pe Progressed, Love, Love și When We Were Young.

Take That - Eight Letters

Citește mai multe despre Take That
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vienna Classic Christmas, două spectacole la București!

O veste bună pentru melomani! Strauss Festival Orchestra din Vienna va susţine în această iarnă două concerte la București, pe...

Închide