Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Spectacolul Vienna Classic Christmas, două repezentații într-o zi la Sala Palatului!

Publicat

pe

Vienna_classic_christmas la Bucuresti
Vienna_classic_christmas la Bucuresti

Vienna_classic_christmas la BucurestiPe 19 decembrie, spectacolul Vienna Classic Christmas va avea două reprezentații la Sala Palatului: de la 16.30 și de la 19.00.

Deoarece sărbătorile de iarnă sunt un moment special, organizatorii evenimentului au venit în întâmpinarea publicului cu o ofertă irezistibilă: reducere de 40 % la biletele pentru spectacolul de la 16.30 faţă de preţul de vânzare al biletelor de la ora 19.30. Astfel, preţurile sunt următoarele:

Cat 1 – 120 lei
Cat 2 – 90 lei
Cat 3 – 60 lei
Cat 4 – 30 lei

Și pot fi achiziționate de la casele de bilete ale Sălii Palatului şi Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian şi on line pe: www.vandbilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro.

Concertul susţinut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se detaşează de celelalte evenimente susținute în această perioadă a anului. Artiştii sunt recunoscuţi pe plan internaţional pentru virtuozitatea şi măiestria lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criticilor. Programul muzical prezentat va cuprinde valsuri, marşuri, polci şi o colecţie specială dedicată Crăciunului, iar pe scenă orchestra va fi însoţită de soprana Monika Mosser şi de corpul de balet al Orchestrei Strauss Festival, coregrafă Raffaela Pegani.

Programul spectacolului poate fi consultat AICI.

Comentează

Trending