Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

ȘOC: Cristian Minculescu (Iris) se va retrage din muzică! - UPDATE

Publicat

pe

Alice Cooper live la Bucuresti 14 iunie 2011- Events
Alice Cooper live la Bucuresti 14 iunie 2011- Events

UPDATE: Cosmin Nicoară, manager Iris: Cristi Minculescu nu se retrage!

"Pot să vă spun că NU se retrage, că NU se face nici un transplant și că e un zvon pe care l-a lansat Evenimentul Zilei, eu vorbind în prealabil cu ei și spunându-le că nu este adevărat!", a declarat pentru HotNews.ro Cosmin Nicoară.

"La fiecare trei luni face acest drum în Germania, un drum ca și celelalte. El a mai fost de multe ori, numai că nu m-a întrebat nimeni atunci de ce se duce. Acuma, cineva a aflat că s-a dus și probabil a vrut să înfoaie un pic toată treaba asta. Persoana de la Evenimentul, care a lansat zvonul, a vorbit cu mine, i-am spus că nu e adevarat și totuși s-a dus mai departe pe drumul lui. E decizia lui."

Alice Cooper live la Bucuresti 14 iunie 2011- EventsCristian Minculescu (Iris) se va retrage din muzică datorită problemelor de sănătate.

Conform Evz.ro, surse din anturajul apropiat al rockerului român au declarat că acesta intenţionează să se retragă de pe scenă după finalizarea concertelor ce sărbătoresc împlinirea a 35 de ani de Iris, deoarece va fi supus din nou unui transplant, de data aceasta de rinichi.

"Analizele artistului arată că, în scurt timp, ar putea avea nevoie de un transplant de rinichi, nivelul creatininei fiind deja foarte mare."

Surse din lumea muzicală au afirmat că soţia artistului va fi cea care îi va dona organul.

"Rodica Minculescu va fi donatorul rinichiului de care are nevoie solistul. Tot ea i-a donat  în trecut şi o parte din ficat, iar organismul lui Cristi l-a acceptat. Mai mult ca sigur nu se va pune problema compatibilităţii."

Contactată telefonic, Rodica Minculescu a negat operaţia cât şi retragerea de pe scenă, însă nu a infirmat faptul că nivelul creatininei lui Cristi Minculescu este foarte crescut.

Cosmin Nicoară, impresarul trupei Iris, a declarat:

"Este adevărat că solistul este chiar acum la clinică în Germania împreună cu soţia, merge acolo la fiecare trei luni. Eu spun că e o informaţie greşită, cea cu privire la iminenţa unui transplant. Boala pe care a avut-o el la ficat este o boală hepato-renală. În principiu, se dezvoltă doar la rinichi, dar la foarte puţini se întinde şi la ficat, cum a fost la el. Deocamdată nu ştiu să se pună problema unui transplant de rinichi."

Încă din 2009 se zvonea că lui Minculescu i-ar fi apărut chisturi şi la rinichi, informație ce nu a fost încă infirmată. Dorel Săndesc, medicul şi prietenul lui Cristi, declara în urmă cu mai mult de doi ani, la un post TV:

"În această seară, Cristi urmează să sufere o mică intervenţie de revizie. În jurul ficatului au fost puse pansamente (câmpuri), dar acum urmează să fie evacuate. Operaţia din această seară este una minoră. Există o afectare a rinichilor, dar prin operaţia făcută se dorea stoparea şi a bolii renale".

Se zvoneşte de asemenea că este posibil ca impresarii trupei să profite de eventuala retragere a lui Cristi, pentru a atrage cât mai mulţi fani la spectacolele viitoare ale trupei.


Trupa IRIS a concertat în deschiderea concertului Alice Cooper din aceasta vară. Vă reamintim un fragment din recitalul lor.

Comentează

Trending