Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Saul Williams în Atelierul de Producţie

Publicat

pe

Saul Williams
Saul Williams

Pe 10 decembrie 2011, la Atelierul de Producţie, bucureştenii vor avea parte de o seară deosebită, în compania artistului american Saul Williams, însoţit de alţi artişti din sfera muzicii electronice şi nu numai.

Saul Williams

Ginger Group și Blame It, alături de Grolsch vă invită la o noapte plină de muzică, care se va desfăşura după cum urmează:

22.00 – 23.20  UNLOCKA | Warm up
23.30 – 00.30 AKIM + Special Guest | LIVE
00.40 – 01.15  SILENT STRIKE + NORZEATIC & DELIRIC 1 | LIVE
01.30 – 02.30  SAUL WILLIAMS | LIVE
02.45 – 06.00 UNLOCKA | after

Saul Williams are un background artistic variat, este absolvent de filosofie şi actorie, a câştigat premii la Cannes şi la Sundance Festival pentru filmul independent Slam, are un renume de aproximativ 15 ani ca open mic poet, cu numeroase premii de slam poetry, iar în ceea ce priveşte stilul muzical promovat, este vorba despre un amestec de hip hop alternative şi poezie.

Pe Silent Strike este un personaj activ în prezentul muzical românesc, colaborând cu artişti precum Vlaicu Golcea, Alexandrina sau Ada Milea şi încântând publicul cu mixurile sale ingenioase, fiind acompaniat în majoritatea cazurilor de VJ-ul Dan Bassu.

Akim este un nume tânăr în peisajul muzicii electronice, primul său proiect solo, “Meet Gustav”, fiind lansat în octombrie anul acesta, în timp ce pe Unlocka se poate să îl mai fi remarcat pe la diverse petreceri cu specific electronic, în special dubstep şi drum’n’bass.

Norzeatic şi Deliric 1 se încadrează în latura de hip-hop a serii, personaje cu nume importante în istoria muzicii de acest gen în România.

Biletele la concert costă 35 de lei înainte de miezul nopţii şi 45 de lei după miezul nopţii.

Saul Williams - Dance

Trending