Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Rochia lui Amy Winehouse de pe coperta “Back To Black” este scoasă la licitaţie

Rochia pe care Amy Winehouse a purtat-o pentru coperta albumului “Back To Black” va fi scoasă la licitaţie. Evenimentul va avea loc în Londra, la La Galleria, pe data de 29... Continuare »
Coperta album Amy Winehouse - Back To Black

Rochia pe care Amy Winehouse a purtat-o pentru coperta albumului “Back To Black” va fi scoasă la licitaţie. Evenimentul va avea loc în Londra, la La Galleria, pe data de 29 noiembrie.

Rochia, ce a fost donată de designer-ul Disaya Sorakraikitikul, este aşteptată să strângă aproape 20.000 de lire sterline. Banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi fundaţiei Amy Winehouse Foundation, înfiinaţă în memoria artistei, de către părinţii ei.

Coperta album Amy Winehouse - Back To Black

Cea care se va ocupa de licitaţia rochiei, Kerry Taylor, a declarat:

“Această rochie este specială deoarece este o emblemă ce ne aminteşte de vocea şi talentul lui Amy Winehouse, care rămâne reprezentativă pentru o întreagă generaţie.”

Săptămâna trecută a apărut pentru prima dată pe online colaborarea dintre Winehouse şi Nas, intitulată “Like Smoke”ASCULTĂ PIESA AICI

Această piesă, alături de alte cântece înregistrate de Amy Winehouse, dar nelansate până acum, vor fi strânse pe albumul post-mortem “Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures”VEZI DETALII

 

Citește mai multe despre Amy WinehouseNas
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lucian Ban în România, alături de Elevation Quartet

În seara de duminică, 13 noiembrie 2011, sala Arcub îl va primi cu căldură pe pianistul de jazz Lucian Ban,...

Închide