Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Red Hot Chili Peppers: Plecarea lui Frusciante a fost bună!

Publicat

pe

Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers

Trupa Red Hot Chili Peppers a declarat că plecarea chitaristului John Frusciante a fost un lucru benefic.

Red Hot Chili Peppers

Frusciante a fost înlocuit în 2009 cu fostul membru Warpaint, Josh Klinghoffer, chitarist alături de care formația a înregistrat albumul I'm With You, cel de-al 10-lea material din carieră.

Într-un interviu pentru Daily Mirror, solistul Anthony Kiedis a spus:

"M-am simţit bine pentru că am ştiut că va fi mult mai fericit făcând altceva. Am realizat atât de multe lucruri împreună cu John, încât voi trăi şi voi muri fiind foarte mândru de ele."

Kiedis a mai spus, de asemenea, că venirea lui Klinghoffer a înviorat activitatea trupei:

"Josh a intrat pe uşă cu un sentiment foarte intens de încredere în sine. În doar câteva săptămâni ne-a arătat câteva dintre ideile sale, ulterior abordate pentru că ne-au plăcut foarte mult."

Solistul a afirmat că trupa a scris o mulţime de cântece pentru noul album şi că acest proces le-a  făcut extrem de mare plăcere:

"Am înregistrat aproape 50 de melodii. Nu toate au fost finalizate în totalitate, însă am ales ce-a fost mai bun pentru înregistrarea şi includerea pe disc. Cu cât scriam, cu atât vroiam să scriem mai mult, a fost un proces foarte interesant."

În prezent Red Hot CHili Peppers se află în plin turneu european de promovare al albumului I'm With You. Galeria de fotografii precum și impresii din turneu pot fi văzute AICI!

Red Hot Chili Peppers - The Adventures of Rain Dance Maggie

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending