Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Reclama Coca-Cola - Shake Up Christmas, cântată de Keo și Natasha Bedingfield

După jumătatea lui noiembrie se dă startul campaniilor de sărbători, iar Coca-Cola pleacă de regulă din pollposition. Din fericire, clipurile lor rămân printre cele mai frumoase reclame TV de sărbători. ... Continuare »
Keo si Natasha Bedingfield - Shake up Christmas (Coca-Cola)

După jumătatea lui noiembrie se dă startul campaniilor de sărbători, iar Coca-Cola pleacă de regulă din pollposition. Din fericire, clipurile lor rămân printre cele mai frumoase reclame TV de sărbători.  Melodiile alese vin să potențeze și ele starea de sezon. La sfârșitul acestui an, cântecul din reclama Coca-Cola rămâne  Shake Up Christmas”, dar este interpretat acum de Keo și Natasha Bedingfield.

Keo si Natasha Bedingfield - Shake up Christmas (Coca-Cola)

Melodia “Shake Up Christmas” a fost lansată în iarna trecută de formația Train. Anul acesta, Coca-Cola a apelat la Keo și Natasha Bedingfield pentru a da mai multă savoare piesei și bineînțeles, pentru a-i oferi o amprentă locală. Refrenul îndeamnă oamenii să se bucure de fiecare clipă alături de familie și prieteni, cu ocazia Crăciunului:

Descoperă și împarte fericirea, Trezește și dăruiește fericirea, Pentru noi toți e Crăciunul!

Așadar, pregătiți-vă pentru încă un sezon – brad îmbodobit, cadouri, cozonac și clipe în sânul familiei.

La 29 de ani, Natasha Bedingfield are peste 5 milioane de discuri vândute în întreaga lume și o nominalizare la premiile Grammy pentru „Cea mai bună voce feminină” în anul 2007.

Citește mai multe despre Keo
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete mai ieftine pentru concertul NANA MOUSKOURI!

Pentru prima oară, ”Promoția Săptămânii” de la BILETOO.ro aduce reduceri de 15% pentru toate categoriile de preț ale unui concert!...

Închide