Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Raul Midón pregătește primul album live - VIDEO

Publicat

pe

Raul Midon
Raul Midon

Chitaristul și cântărețul de jazz & soul, Raul Midón, va înregistra primul album live, pe 19 și 20 noiembrie, la Highline Ballroom din New York. Midón a fost descris de publicația The New York Times ca fiind artistul ce transformă chitara în orchestră, iar vocea sa într-un cor.

Acesta va interpreta unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum ”State Of Mind”, ”Sunshine” și ”If You Are Gonna Leave”, dar va cânta și melodii în primă audiție.

Raul Midon

Raul Midón s-a născut în New Mexico, într-un spital din Embudo. Aici și-a pierdut vederea în primele zile de viață din cauza medicilor care nu i-au protejat ochii așa cum ar fi trebuit, cât timp s-a aflat în incubator. La patru ani după încident Midón a rămas orfan de mamă.

Tatăl artistului a avut un rol esențial în cariera acestuia, deoarece l-a încurajat mereu pe Raul Midón să-și urmeze visul, în ciuda handicapului său. Acesta a absolvit cursurile de jazz de la Universitatea din Miami, iar în 2002 s-a mutat în New York, unde a fost prezent în toate cluburile de jazz.

În 2005, Midón a lansat albumul ”State Of Mind”, care i-a adus recunoștiință internațională, discul încluzând duete cu Stevie Wonder și Jason Mraz. Debutul în televiziune l-a avut la ”Late Show with David Letterman”, iar mai jos puteți vedea înregistrarea.

În prezent, artistul se află într-un turneu mondial ce a debutat la începutul anului și care va continua în 2012.

Raul Midon turneu mondial 2011 - 2012

Trending