Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Rammstein - Efectul rockului pe plajă

Rammstein a lansat videoclipul piesei Mein Land, inclusă pe compilaţia Made In Germany 1995-2011. Noul single a fost lansat astăzi în Germania, Austria şi Elveţia, urmând ca la nivel mondial... Continuare »
Rammstein-Mein-Land

Rammstein a lansat videoclipul piesei Mein Land, inclusă pe compilaţia Made In Germany 1995-2011. Noul single a fost lansat astăzi în Germania, Austria şi Elveţia, urmând ca la nivel mondial să apară pe 14 noiembrie. Videoclipul a fost regizat de Jonas Akerlund. Începe ca o parodie după Baywatch și se termină apocaliptic. Acesta să fie efectul muzicii rock asupra aspirantelor de altă dată la Miss Summer Beach?!

Rammstein-Mein-Land

Rammstein se pregăteşte de un nou turneu în Europa pentru a promova materialul Made In Germany 1995-2011 și pentru a sărbători 16 ani de carieră în muzică. Seria de concerte va începe pe 6 noiembrie 2011 la Bratislava şi se va termina pe 8 martie 2012 la Anvers (Belgia), programul complet poate fi consultat AICI.

Rammstein - Mein-Land

Citește mai multe despre Rammstein
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Travka - Iubire, piesă nouă! (audio)

Travka a lansat piesa Iubire, melodie înregistrată şi mixată în parteneriat cu Marius Costache și explicată într-un post pe site-ul...

Închide