Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Rammstein - Efectul rockului pe plajă

Rammstein a lansat videoclipul piesei Mein Land, inclusă pe compilaţia Made In Germany 1995-2011. Noul single a fost lansat astăzi în Germania, Austria şi Elveţia, urmând ca la nivel mondial... Continuare »
Rammstein-Mein-Land

Rammstein a lansat videoclipul piesei Mein Land, inclusă pe compilaţia Made In Germany 1995-2011. Noul single a fost lansat astăzi în Germania, Austria şi Elveţia, urmând ca la nivel mondial să apară pe 14 noiembrie. Videoclipul a fost regizat de Jonas Akerlund. Începe ca o parodie după Baywatch și se termină apocaliptic. Acesta să fie efectul muzicii rock asupra aspirantelor de altă dată la Miss Summer Beach?!

Rammstein-Mein-Land

Rammstein se pregăteşte de un nou turneu în Europa pentru a promova materialul Made In Germany 1995-2011 și pentru a sărbători 16 ani de carieră în muzică. Seria de concerte va începe pe 6 noiembrie 2011 la Bratislava şi se va termina pe 8 martie 2012 la Anvers (Belgia), programul complet poate fi consultat AICI.

Rammstein - Mein-Land

Citește mai multe despre Rammstein
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Travka - Iubire, piesă nouă! (audio)

Travka a lansat piesa Iubire, melodie înregistrată şi mixată în parteneriat cu Marius Costache și explicată într-un post pe site-ul...

Închide