Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Pregătiri pentru The Manhattan Transfer la București!

Publicat

pe

The Manhattan Transfer la Bucuresti
The Manhattan Transfer la Bucuresti

The Manhattan Transfer la BucurestiDoar două zile ne mai despart de demonstraţia de fusion-jazz de cea mai bună calitate pe care trupa The Manhattan Transfer a pregătit-o pentru publicul român! Pregătirile pentru primirea formaţiei şi a celor patru instrumentişti care o vor acompania pe scenă se află pe ultima sută de metri. Concertul va avea loc pe 11 noiembrie la Sala Palatului şi este primul pe care legendarul grup îl va susţine la noi în ţară.

Cei 40 de ani de carieră se reflectă în rigoarea şi seriozitatea cu care trupa The Manhattan Transfer tratează fiecare detaliu al spectacolului, de la ordinea din culise, până la amplasamentul instrumentelor pe scenă. Echipa tehnică este nevoită să aducă din Germania, special pentru toboşarul Steve Hass, tobele care îndeplinesc condiţiile exigentelor muzicianului. Setul de tobe trebuie montat primul pe scenă, toboşarul fiind cel care îşi va da acordul final referitor la modul în care restul instrumentelor sunt aranjate. În zona de backstage, fumatul este strict interzis, trupa fiind recunoscută pentru lobby-ul făcut împotriva fumatului ori de câte ori are ocazia. În ceea ce priveşte preferinţele culinare, Tim Hauser este singurul care beneficiază de un meniu special, artistul fiind consumator de raw food. În rest, cei patru vor să experimenteze bucătăria locală, sperând să aibă timp să viziteze câteva resturante cu specific românesc pe durata șederii la București.

Concertul The Manhattan Transfer este organizat de Emagic și va avea loc pe 11 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, accesul în sala de spectacol urmând a se face începând cu ora 19:00, concertul fiind programat să înceapă în jurul orei 20:00. Biletele pot fi achiziţionate în continuare din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului unde vor fi disponibile şi în seara evenimentului.

The Manhattan Transfer - Chanson d'amour

Trending