Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Phoenix concertează în The Silver Church!

Trupa Phoenix va susţine pe 21 noiembrie 2011 în The Silver Church, începând cu ora 21.00, concertul Phoenix Undercover. După o serie de concerte susţinute în toată ţara, rockerii români... Continuare »
Phoenix va concerta in The Silver Church

Trupa Phoenix va susţine pe 21 noiembrie 2011 în The Silver Church, începând cu ora 21.00, concertul Phoenix Undercover.

Phoenix va concerta in The Silver Church

După o serie de concerte susţinute în toată ţara, rockerii români de la Phoenix se întorc la fanii bucureşteni cu un spectacol concept, complet nou.

Cei prezenţi la acest eveniment, au ocazia să asculte piesele în limba engleză ale formaţiei Phoenix, compuse după plecarea membrilor acesteia din ţară, dar şi melodiile unor artişti şi trupe internaţionale dragi lui Nicu Covaci.

“Phoenix a cântat în română pentru români, dar în acelaşi timp este o formaţie internaţională cu un bogat repertoriu în engleză.”, a declarat Nicolae Covaci.

Evenimentul este susținut de Phoenix Entertainment.

Biletele se gasesc în rețeaua Eventim: magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro la următoarele prețuri:

- categoria I: 80 lei
- categoria II: 45 lei

Phoenix - Apocalipsa

Citește mai multe despre Nicu CovaciPhoenix
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers: Plecarea lui Frusciante a fost bună!

Trupa Red Hot Chili Peppers a declarat că plecarea chitaristului John Frusciante a fost un lucru benefic. Frusciante a fost...

Închide