Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Phoenix concertează în The Silver Church!

Trupa Phoenix va susţine pe 21 noiembrie 2011 în The Silver Church, începând cu ora 21.00, concertul Phoenix Undercover. După o serie de concerte susţinute în toată ţara, rockerii români... Continuare »
Phoenix va concerta in The Silver Church

Trupa Phoenix va susţine pe 21 noiembrie 2011 în The Silver Church, începând cu ora 21.00, concertul Phoenix Undercover.

Phoenix va concerta in The Silver Church

După o serie de concerte susţinute în toată ţara, rockerii români de la Phoenix se întorc la fanii bucureşteni cu un spectacol concept, complet nou.

Cei prezenţi la acest eveniment, au ocazia să asculte piesele în limba engleză ale formaţiei Phoenix, compuse după plecarea membrilor acesteia din ţară, dar şi melodiile unor artişti şi trupe internaţionale dragi lui Nicu Covaci.

“Phoenix a cântat în română pentru români, dar în acelaşi timp este o formaţie internaţională cu un bogat repertoriu în engleză.”, a declarat Nicolae Covaci.

Evenimentul este susținut de Phoenix Entertainment.

Biletele se gasesc în rețeaua Eventim: magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro la următoarele prețuri:

- categoria I: 80 lei
- categoria II: 45 lei

Phoenix - Apocalipsa

Citește mai multe despre Nicu CovaciPhoenix
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers: Plecarea lui Frusciante a fost bună!

Trupa Red Hot Chili Peppers a declarat că plecarea chitaristului John Frusciante a fost un lucru benefic. Frusciante a fost...

Închide