Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Momente inedite din timpul turneului The Vaccines!

The Vaccines - Tiger Blood video

The Vaccines a lansat un nou videoclip, pentru piesa ”Tiger Blood”, pe care îl puteți vedea mai jos.

Clipul reprezintă un colaj de imagini filmate în timpul turneului, pe care formația îl încheie luna viitoare cu un concert la O2 Academy Brixton, Marea Britanie.

The Vaccines - Tiger Blood video

Cântecul va fi inclus pe single-ul ”Wetsuit/Tiger Blood”, ce are lansarea pe 4 decembrie, atât pe vinil, cât și în format digital. ”Tiger Blood” a fost înregistrată în această vară în studioul lui Albert Hammond Jr de la The Strokes, care a fost și producătorul piesei.

”Wetsuit/Tiger Blood” este cel de-al cincilea extras de pe albumul de debut al trupei, ”What Did You Expect From The Vaccines?”, lansat în luna martie a acestui an.

Recent, grupul a declarat pentru NME.COM că a început să compună pentru cel de-al doilea material discografic, care va avea un sound rock'n'roll.

Citește mai multe despre Albert Hammond JrThe StrokesThe Vaccines
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ştefan Bănică Jr. - 10 ani de spectacole de Crăciun!

Ştefan Bănică va concerta, ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolele vor...

Închide