Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Mesajul Orphaned Land pentru fanii români! Bilete meet&greet!

Publicat

pe

Afis Concert Orphaned Land
Afis Concert Orphaned Land

Afis Concert Orphaned LandTrupa Orphaned Land, revine în România pentru un concert pe 9 decembrie 2011, în Clubul Silver Church din București, începând cu ora 18.00. Spectacolul face parte din turneul de promovare a noului material discografic, The Road To Or Shalem, lansat anul acesta.

În deschidere vor cânta grupurile Arkan și Artweg din Franța și Myrath din Tunisia.

Biletele la prețul promoțional de 58 lei la concertul Orphaned Land se apropie de epuizare. După vânzarea celor 100 de tichete, valoarea acestora va crește la 68 lei, urmând ca în ziua evenimentului biletul să coste 75 lei.

Organizatorii au și o surpriză pentru fani, primele 50 de bilete participă la o extragere pentru 10 VIP pass-uri – meet & greet cu formația. Astfel, cei care și-au achiziționat bilete până pe 25 noiembrie 2011 (data este trecută pe bilet), trebuie să trimită un email cu numele întreg și codul de bare de pe bilet la adresa [email protected]. Câștigătorii vor fi anuntați pe 5 decembrie AICI.

Mesajul Orphaned Land pentru fanii români

Orphaned Land a mai fost prezentă în România în cadrul evenimentelor Samfest (2006 – Satu Mare), Maximum Rock Festival (2007 – Cluj Napoca) și Sonisphere România (2010 – București)

Comentează

Trending