Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Mara - Inside (videoclip)

Mara a lansat de curând videoclipul piesei Inside inclusă pe albumul In love. Mara este cunoscută pentru colaborările cu Vama Veche la piesa Primăvara, cu Sensor la piesele Highlights şi Watching you,... Continuare »
Mara- Inside

Mara a lansat de curând videoclipul piesei Inside inclusă pe albumul In love.

Mara este cunoscută pentru colaborările cu Vama Veche la piesa Primăvara, cu Sensor la piesele Highlights şi Watching you, cu Blajazz pentru Urma şi cu Zob pentru piesa Cântec de dragoste.

Stilul muzical pe care îl abordează Mara este nu-jazz. Un lucru important de reţinut pentru cariera sa a reprezentat concertul susţinut în deschiderea trupei Bonobo. Mai multe despre Mara găsiţi pe pagina de facebook.

Videoclipul piesei Inside este unul atipic. Cu toate că a fost lansat luna aceasta, cadrul este unul cald, de primăvară, cu soare şi pomi înverziţi. Să ne imaginăm, deci că a trecut iarna alături de Mara.

Mara - Inside

Citește mai multe despre BonoboZob
Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Turneul Radiohead ajunge și în Europa!

Fanii trupei Radiohead au motive de bucurie anul viitor. Aşa cum au anunţat şi pe site-ul oficial, cei cinci vor...

Închide