Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

La mulţi ani, Yanni!

Yanni, pe numele său real Yiannis Hrysomallis, este unul din cei mai importanţi pianişti şi compozitori din industria muzicală internaţională. S-a născut pe data de 14 noiembrie 1954, în Kalamata,... Continuare »

Yanni, pe numele său real Yiannis Hrysomallis, este unul din cei mai importanţi pianişti şi compozitori din industria muzicală internaţională. S-a născut pe data de 14 noiembrie 1954, în Kalamata, Grecia şi are la activ 14 albume de studio, ultimul din februarie 2011: Truth of touch, al cărui turneu de promovare l-a adus pe grec și în fața publicului român.


Succesul internaţional l-a cunoscut o dată cu lansarea albumului şi al videoclipului Live at the Acropolis în 1994, clip situat pe poziția a doua la nivel mondial în ceea ce privește vânzarile.

De-a lungul carierei sale, pianistul a primit numeroase distincţii muzicale însumând 35 de albume de platină şi aur şi vânzări de peste 20 de milioane de copii în lume. Un lucru interesant de ştiut este că Yanni este considerat unul dintre artiştii care a contribuit la lărgirea fenomenului de televiziune. Cântecele grecului au fost incluse din 1988 în toate transminsiunile TV ale Jocurilor Olimpice. De asemenea, muzica lui Yanni a fost folosită foarte des în evenimentele sportive televizate.

Fanii români au avut ocazia să îl vadă anul acesta într-un concert impresionant la Zone Arena. Poze şi detalii despre concert găsiţi aici. Nu uitaţi că artistul a promis că va reveni la anul!

Compoziţia muzicală cu cele mai multe vizualizări pe mult prea cunoscutul site youtube este The Storm şi prezintă o suită de instrumente în ritm alert ca vântul şi ploaia care aleargă repede în furtună.

Echipa iNFOMUSiC îi doreşte La mulţi ani şi la cât mai multe piese ca aceasta!

Yanni - The Storm

Citește mai multe despre Yanni
Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reunirea Black Sabbath - câştiguri de 100 milioane de lire! (video)

Legendele heavy-metalului, Ozzy Osbourne, Iommi Tony, Geezer Butler şi Bill Ward au anunţat oficial într-o conferinţă de presă susţinută la...

Închide