Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kreator, primul nume confirmat la B'Estfest 2012!

Publicat

pe

Kreator
Kreator

La B’Estfest Summer Camp 2012 se cântă rock de pe o scenă dedicată exclusiv acestui gen muzical. Primul nume confirmat pe afișul ediției cu numărul 5 a festivalului este Kreator, trupă cu rezonanţă în trash-metal-ul european. B'Estfest 2012 va avea loc în perioada 6 - 8 iulie, în aceeaşi locaţie ca şi anul acesta, pe malul lacului Pasărea din Tunari.

Kreator

Trupa Kreator a luat naştere în 1978 în Germania şi este considerată alături de Destruction şi Sodom printre trupele de temelie ale thrash-metal-ului din Europa. În 3 decenii de muzică a lansat 12 albume, începând cu Endless Pain (1985), considerat album de bază pentru trupele de black metal cu influenţe thrash și până la Hordes of Chaos (2009), albumul cu numărul 12 care a adus trupei succesul comercial. În prezent Kreator înregistrează un nou material, programat să apară pe piaţă în 2012.

"Dacă în cadrul ediţiilor anterioare am încercat să dedicăm rockului o zi de festival, Aftershock, de anul acesta avem o întreagă scenă dedicată acestui gen, ceea ce înseamnă, pe scurt, de trei ori mai mult rock! Noua locaţie ne-a permis extinderea spaţiului de desfăşurare, precum şi adăugarea unei zone de camping, prin urmare adăugarea unei scene rock este cea mai bună alegere la acest moment, având în vedere că, în mod tradiţional, rockerii preferă acest gen de experienţă. Pregătim mai multe surprize pentru anul viitor, ţineţi aproape!” – a declarat Laura Coroianu, CEO Emag!c.

B’Estfest Summer Camp 2012 se va desfăşura în perioada 6-8 iulie în aceeaşi locaţie ca şi ediţia precedentă, pe malul lacului Pasărea din Tunari, în nordul Bucureştiului. Astfel, islazul comunei Tunari se va transforma pentru al doilea an consecutiv într-un “parc de distracţii” cu scene în are liber, terase, proiecţii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joacă, activităţi creative, expoziţii de artă, workshop-uri şi, desigur o zonă de camping.

Kreator - Violent Revolution

Trending