Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Kaiser Chiefs a compus o piesă despre ”oamenii răi și cruzi de pe Twitter” – VIDEO

Publicat

pe

Kaiser Chiefs
Kaiser Chiefs

Noul single semnat Kaiser Chiefs vorbește despre oamenii răi și cruzi care folosesc rețeaua de socializare Twitter. Acesta se intitulează ”On The Run” și va apărea în ianuarie 2012.

Kaiser Chiefs

Bateristul grupului, Nick Hodgson, a declarat pentru publicația Daily Star că piesa a fost înregistrată în patru zile și reprezintă un protest contra societății moderne.

”Încerc să fug de viața reală. Există prea multe opinii, de exemplu pe Twitter este plin de persoane răutăcioase și fără bun simț.”

Coperta Album Kaiser Chiefs - The Future Is MedievalKaiser Chiefs a lansat anul acesta, un nou material discografic, ”The Future Is Medieval”. Pentru acest album, Hodgson a lucrat la compoziția a 25 de piese. Dintre acestea, fanii au ales cele 13 melodii care alcătuiesc discul. Legat de procesul de compoziție, artistul a mărturisit:

”Am scris constant timp de un an, în fiecare zi, de când mă trezeam. Chiar și când mă duceam la baie mă gândeam la versuri, forțându-mi mintea până ce aceasta a spus: Aargh”

Ultimul single extras de pe ”The Future Is Medieval” se intitulează ”Man On Mars”, iar mai jos puteți vedea videoclipul oficial.

Comentează

Trending