Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Kaiser Chiefs a compus o piesă despre ”oamenii răi și cruzi de pe Twitter” – VIDEO

Noul single semnat Kaiser Chiefs vorbește despre oamenii răi și cruzi care folosesc rețeaua de socializare Twitter. Acesta se intitulează ”On The Run” și va apărea în ianuarie 2012. Bateristul... Continuare »
Kaiser Chiefs

Noul single semnat Kaiser Chiefs vorbește despre oamenii răi și cruzi care folosesc rețeaua de socializare Twitter. Acesta se intitulează ”On The Run” și va apărea în ianuarie 2012.

Kaiser Chiefs

Bateristul grupului, Nick Hodgson, a declarat pentru publicația Daily Star că piesa a fost înregistrată în patru zile și reprezintă un protest contra societății moderne.

”Încerc să fug de viața reală. Există prea multe opinii, de exemplu pe Twitter este plin de persoane răutăcioase și fără bun simț.”

Coperta Album Kaiser Chiefs - The Future Is MedievalKaiser Chiefs a lansat anul acesta, un nou material discografic, ”The Future Is Medieval”. Pentru acest album, Hodgson a lucrat la compoziția a 25 de piese. Dintre acestea, fanii au ales cele 13 melodii care alcătuiesc discul. Legat de procesul de compoziție, artistul a mărturisit:

”Am scris constant timp de un an, în fiecare zi, de când mă trezeam. Chiar și când mă duceam la baie mă gândeam la versuri, forțându-mi mintea până ce aceasta a spus: Aargh”

Ultimul single extras de pe ”The Future Is Medieval” se intitulează ”Man On Mars”, iar mai jos puteți vedea videoclipul oficial.

Citește mai multe despre Kaiser Chiefs
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paramore a lansat un nou single - AUDIO

Paramore a dezvăluit noul single, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta se intitulează ”Hello Cold World” si reprezintă...

Închide