Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Hot Casandra lansează Early Nightmares în Berlin Club!

Publicat

pe

Hot Casandra - lansare - Early Nightmares
Hot Casandra - lansare - Early Nightmares

Hot Casandra - lansare - Early NightmaresProiectul muzical Hot Casandra va debuta oficial în noua formulă cu ocazia lansării EP-ului Early Nightmares şi al videoclipului piesei Larissa.

Evenimentul va avea loc în club Berlin pe 5 noiembrie de la ora 21.00. Seara va fi deschisă şi închisă de dj-set-urile semnate de Yoon, Indie Jules şi George G, iar preţul intrării este de 15 lei.

Early Nightmares promovează o combinație de synth-pop, new wave şi muzică electronică şi va fi lansat pe 9 noiembrie 2011. Lansarea din Bucureşti va fi precedată și de un mic turneu în cele mai importante oraşe din ţară. Datele concertelor vor fi anunțate în scurt timp.

De pe acest disc a fost lansat deja Larissa, primul single, care în câteva zile va beneficia şi de un videoclip.

Filmările la clip au avut loc acum 2 săptămâni într-un atelier de arte plastice din Bucureşti, iar producţia a fost semnată de Mario Oprean.

Fotografii de la filmări pot fi văzute AICI.

Pe 5 noiembrie pe scenă alături de Paul Ballo (voce), Radu Teodorescu (clape), Mircea Ioniţă (bas) şi Iulian Cuculea (programare) va urca și Bianca Ionescu, prim soprană a Operetei Române, cu care trupa a colaborat la 2 melodii.

Paul Ballo, producătorul şi solistul proiectului este cunoscut ca fost toboşar al trupelor Go To Berlin, The Amsterdams sau Kumm. În acest moment, Paul mai este implicat şi în Trouble Is, trupa fondată anul trecut împreună cu Matei Ţeposu, fostul său coleg din Go To Berlin.

UPDATE: Hot Casandra - Larissa

Trending