Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Hammerfall, live la Hard Rock Cafe!

Publicat

pe

Concert Hammerfall la bucuresti
Concert Hammerfall la bucuresti

Concert Hammerfall la bucurestiSuedezii de la Hammerfall vor concerta pe 30 noiembrie 2011, începând cu ora 21:00 la Hard Rock Cafe, în cadrul turneului european Outbreak ce promovează albumul Infected, lansat pe 20 mai 2011.

Trupele Amarathe şi Death and Destruction îi vor acompania pe cei de la Hammerfall pe tot parcursul turneului, desfăşurat în perioada 25 octombrie - 10 decembrie 2011.

Trupa Hammerfall a luat naştere în 1993 în Suedia şi a devenit cunoscută o dată cu lansarea primului album Glory to the Brave (1997). De atunci şi până în prezent au urmat alte 7 discuri apreciate de fani şi bine primite de critici.

Concertul de la Hard Rock Cafe vine la doar câteva luni de reprezentaţia susţinută de suedezi la Tuborg Green Fest Peninula 2011, şi promite publicului bucureştean un show de excepţie.

Biletele la acest eveniment sunt disponiile în reţeaua Diverta, magazinele Flanco, la Hard Rock Cafe şi online pe www.myticket.ro, www.ticketfan.ro şi www.biletoo.ro, la următoarele preţuri: 65 lei în avans şi 75 lei în ziua concertului la intrare.

HAMMERFALL - Any Means Necessary

Trending